Friday, September 28, 2012

Matta Fair 17-19 Mac 2012




Matta Fair 17 Mac 2012

bersesak cari parking.......
bersesak di PWTC...
mencari tiket..mencari pakej....
nak travel tengah tahun nnt sempena bestfren aku dh tamat study
Korea...bestfren tak mahu katanya dah janji nak g dengan family..
China...taknak ke Beijing,member sibuk cari pakej ke Guilin..katanya tempat cantik..pristine..
tapi payahnya cari pakej ke tempat yang rare,melainkan kita mmang ada group yang besar at least 15 orang yang nak pegi sekali,sbab pakej ni dia kena tunggu cukup kuota baru on..kalau tak,rugi...

Jalan2 lagi...sesak...lenguh kaki..jenuh mencari..destinasi terbaik belum ketemu lagi
Banyak tempat nak pergi...tapi tak bolehla sampai budget lari,dua-dua kena selari..
arakian terpandang pakej ke Gold Coast,boleh tahan harga untuk ground arrangement
hati berkata..tak pernah jejak lagi negara Down Under...apa kata..??

Kami pun sabar menanti giliran bertanya...
Pakej lebih kurang 1.7k untuk 6 hari 5malam..
Kena book flight tiket sendiri...cek tiket MAS ke Brisbane lbh kurang 2k..
rasa boleh afford...lagipun hati tiba2 melonjak2 nak jumpa kanggaroo...

Pulang malam ke rumah member...
kata dah sepakat...tiket ke Brisbane selamat di booked
Esok siangnya..ke PWTC lagi....mencari booth Confidence Travel
Deposit rm500 tanda jadi...
maka ke Gold Coast lah kami May tahun ini......
senyum lebar,hati mekar....aku sukaaa jalan...yeay!!