Tuesday, November 22, 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel

22 November 2016

   Di petang yang kedinginan saya melangkah masuk pejabat,sedikit basah dek rembesan hujan lebat ketika keluar kereta tadi.Agak lapang waktu ini saya berhasrat menyambung travelog di FB untuk trip yang terbaru,maaflah penulisan di blog agak terabai dengan cerita basi setahun yang lalu.Tinggal sedikit siri yang bersisa,nanti akan saya tamatkan jua.

  Sesejuk cuaca di luar begitulah juga beku dan bantutnya idea ketika ini,ah marilah melayari blog kawan-kawan pula.Teringat GA di blog JM,teringin nak join tapi tiada pengalaman Ada entri terbaru JM,baca,komen dan kemudian saya ke entri GA...hadamkan dan fikir eh taklah susah mana,yakin boleh saya pun mengorak langkah jari jemari menghasilkan entri ini...China belum ada dalam list pengembaraan ,belum bersedia tapi entri dari kawan-kawan memang membibitkan rasa teruja.Mana tahu fridge magnet yang menawan tu bakal ke genggaman saya.



                                                                     Shanghai Fridge Magnet GA


Ini syarat-syarat penyertaan:

SYARAT - SYARAT PENYERTAAN :


1. WAJIB FOLLOW blog Jari Manis : Travel List  dan Scdha Sein Photo And Travel .

2. BUAT dan PUBLISH satu entri bertajuk 'Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel'.

3. TAMPAL BANNER penyertaan dan backlink kepada entri INI sahaja.

4. TAG sekurang-kurangnya seorang rakan blogger atau lebih.

5. JANGAN LUPA tinggalkan tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen entri INI sahaja.

6. Nota Penting : Pastikan follow syarat 1 -5. Jika salah satu syarat tidak dipenuhi, penglibatan TERBATAL.



INGAT!!!! Tempoh penyertaan dari "07 November 2016 hingga 07 Disember 2016 sahaja".

Dengan Izin Bersaksi saya tag :-

Viniamey
GA yang osemm dari fellow travel bloggers...jemputlah ke Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis &Scdha Sein Travel untuk memeriahkan majlis.

All the Best!!


24 comments:

  1. Terima kasih join... Good luck yeahhh! Done follow #31...

    ReplyDelete
    Replies
    1. My pleasure...mekasih SS follow blog siput ni :D

      Delete
  2. Terima kasih Ayda sudi JOIN...love u heee..Ayda peserta No 83 ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kasih JM,hihi...pray for lucky no 83,amiin

      Delete
  3. Tak susah pun kan? tapi permulaan entri tu berbunga-bunga hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mahapla mukaddimah pjg,nak bagi naik seri sket letak bonga-bonga...

      Delete
  4. Belum tergerak hati nak ke China? BEST tau..shopping heaven..view nature jgk cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum ada dlm list tp tulah best kan sebenarnya...tgh nak menyemai bunga-bunga cinta ni,gigih bc entri china kengkawan blog

      Delete
  5. Replies
    1. tqvm mrs fuzy,nnt kta bw ke rumah sana plak ya...wish u luck too :)

      Delete
  6. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi yuk..gud luck to u too..
      mekasih folo sini...nnt i'll follow yuk juga...

      Delete

  7. singgah dr segmen yg sama :) all the best

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Nina singgah sini,all d best to u too...

      Delete
  8. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  9. thanks Intan,good luck to u too...nnt sy follow sana :D

    ReplyDelete
  10. Blogwalking sini..done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQvm follow sini...nnt kita g jalan blog Najwa ya,thank for d GA invite

      Delete
  11. Salam..hai..singgah sini dari GA yang sama..Best of luck ya.. done follow sini http://www.akifimtiyaz.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari-manis-scdha-sein-travel.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam...thanks singgah n follow sini,best of luck to u too,nnt sy follow sana k...

      Delete
  12. Blogwalking sini..
    all the best..
    http://kasihkuamani.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq shahida bw sini,all d best to u too...

      Delete